Návody

VYVOLÁNÍ FOTEK ONLINE – JAK TO UDĚLAT?

vyvolání fotek

Dnes má téměř každý telefon, kterým může udělat kvalitní fotografii. Líbánky, večírek s přáteli, teambuildingový výlet, narozeniny dítěte, důležitá zkouška – každý z nás má jedinečný seznam výjimečných okamžiků, které stojí za to zachytit na fotografii. Chcete-li mít Vaše nejlepší vzpomínky na dosah ruky, nemusíte ani využívat fotoateliér – online vyvolávání fotek je mnohem pohodlnějším a cenově dostupnějším řešením. Vyvolání fotografií online – jak na to?

Každý den vidíte na zpravodajských webech nebo sociálních sítích spoustu fotek. Je nemožné, aby Vás všechny tyto fotografie přiměly na chvíli se zastavit a zamyslet se nad tím, jaký příběh vyprávějí. S papírovými fotografiemi je to trochu jinak, a proto by neměly chybět v žádné domácnosti. Aby se vyvolané fotografie nezničily a mohly být památkou na další roky, je dobré je uchovávat v albech. Projděte si fotografie, které máte, vytiskněte si je a zjistěte, jak se při jejich prohlížení cítíte s Vašimi blízkými!

vyvolání fotek

Vyvolání fotek – tradice, na kterou se nezapomíná 

Fotografie na papíře mají mnoho výhod. Především vytištěné fotografie zůstanou s Vámi, i když ztratíte telefon nebo Vám přestane fungovat počítač. Můžete si tak snadno zavzpomínat na minulou dovolenou, párty při propagaci, první rande s milovanou osobou nebo na mnoho dalších důležitých okamžiků ve vašem životě. Společný výběr fotografií k vyvolání a jejich následné umístění do alba je také skvělým způsobem, jak strávit čas se svými blízkými – přáteli a rodinou. Kdo ví, možná se z pravidelného doplňování stane tradice, která posílí vaše společné pouto? 

Nezapomeňte také, že papírové fotografie jsou dobrým nápadem na dárek pro každého, kdo je pro Vás důležitý. Fotografie miminka v personalizovaném albu jako dárek k ročnímu výročí, fotografie z dovolené s přítelem ve stylovém rámečku jako dárek k narozeninám nebo třeba fotografie ze svatební hostiny jako dárek pro novomanžele – fotografie vyvolané online můžete využít mnoha způsoby. Prostřednictvím vyvolaných fotek dáte svým přátelům nebo rodině vědět, jak moc Vám na nich záleží. 

vyvolání fotek

Tisk fotek online v Empik Foto – krok za krokem 

Pokud si chcete vytisknout své fotografie, nemusíte vůbec chodit do fotoobchodu. Stačí využít výhodnou možnost tisku fotografií online. Ušetříte tak spoustu času, který pak můžete věnovat věcem, které Vás baví. Online tisk fotografií je jednou ze služeb, které nabízíme. Jak objednat fotografie? 

1.Přidejte fotografie, které chcete vytisknout. 

2.Vyberte papír, který Vám vyhovuje, velikost fotografií a počet kopií. 

3.Ořízněte fotografie. 

4.Můžete použít dostupné filtry a rámečky. 

5.Přidejte fotografie do nákupního košíku. 

6.Přihlaste se nebo zaregistrujte a objednejte si fotografie 

Levné vyvolávání fotografií v Empik Foto 

Tisk digitálních fotografií na naší webové stránce je velmi výhodným řešením. Nejenže nemusíte opouštět svůj domov, ale navíc se můžete spolehnout na levné fotografie. Cena tisku fotografii závisí na počtu fotografií, jejich velikosti a zvoleném papíru. Díky četným akcím, které jsou na našich webových stránkách k dispozici, si můžete nechat vyvolat jednu fotografii již od 2,99 Kč. 

vyvolání fotek

Vyvolávání fotek je krásná tradice, ale papírové fotografie jsou také ideálním nápadem na dárek. Podívejte se, jaké fotografie máte v počítači nebo telefonu, a vyberte nejlepší snímky k vytištění. Udělejte si setkání s blízkými naplněné mimořádnými emocemi společným prohlížením fotografií! Nezapomeňte na speciální krabičku nebo obálku, aby vaše fotky těšily oči po mnoho let! 

Udostępnij: